De geheel nieuwe Ariens E36 zitmaaier is de ideale combinatie tussen een perfecte maaibeeld en verbluffend gebruiksgemak. Wat de Ariens E36 zitmaaier anders maakt dan andere zitmaaiers is het unieke maai- en opvangsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw gras perfect gemaaid en opgevangen wordt onder alle weeromstandigheden. Ook bij nat en of lang gras verstopt het systeem nooit. De maaier en het aangedreven opvangsysteem zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen. Dit biedt standaard de volgende mogelijkheden: 

Maaier en opvangsysteem ingeschakeld. U maait uw gazon en het gemaaide gras wordt, onder alle weersomstandigheden opgevangen.

Maaier is alleen ingeschakeld. U maait het gras en laat het liggen, dit kan handig zijn op plaatsen waar u het gras niet wilt opvangen bijvoorbeeld in een weiland, boomgaard, berm, slootkant enz.

Opvangsysteem is alleen ingeschakeld. U kunt nu, zonder dat de messen ingeschakeld zijn, blad van uw gazon of oprit vegen of na het verticuteren de vervuiling van uw gazon vegen.

IMG 6249IMG 6251IMG 6253Ariens

Van Rijssen v.o.f
Bovenheigraaf 155
8091 BV Wezep
Gelderland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
038-3763744
06-53948491

 

Hustler FlipUp 23 KAW 48

Merk Hustler
Type zero turn rider FlipUp
Soort maaier mulch en zijlos
Maaibreedte 122 cm, gelast
Motor 23 pk Kawasaki FR691v professionele motor
Hydroaandrijving hydrogear ZT2800
Hydromotor geïntegreerd
Snelheid 12 km/uur
Maaihoogte 3 tot 11.5 cm
Tankinhoud 12 ltr
Gewicht 340 kg
Stootrand dek 10 mm dik
L/B/H

188/125/106 cm


Deze machine is uitgevoerd met het gepatenteerde QUICKFLIP technologie. Waardoor het wisselen van de messen en schoonmaken van het maaidek een moeiteloos klusje wordt. Door het kantelen van het maaidek vraagt de machine ook minder transport en opslagruimte. Verder kan de maaihoogte met één druk op de knop versteld worden door dit FlipUp systeem. De Hustler FlipUp is uitgerust met een degelijk maaidek wat moeilijke omstandigheden kan verduren. Door de lage instap hoogte is de toegankelijkheid gemakkelijker. Het stuursysteem is erg stabiel met veel snelheid en gebruiksvriendelijk voor elke type gebruiker. De stuurinrichting is met een gepatenteerde automatische parkeerrem uitgevoerd. De hoge mestipsnelheid garandeert een fantastisch maaibeeld.

Lees meer: Hustler Raptor Flipup